Hey!

Als gepassioneerde mindset coach en ervaringsdeskundige help ik jou de persoon te worden die je het liefste wilt zijn!

Van architect naar nieuwe generatie leider

Beschermd opgegroeid in de polders van het Groene Hart en vol grote dromen vertrok ik om te studeren. Bouwkunde of psychologie? Ik koos de eerste veilige optie, omdat de kans op een baan het hoogst was. Toen ik in 2012, dieptepunt crisis, afstudeerde bleek niets minder waar...

Kies voor jouw passie, hoe eng het ook is

Via een omweg kwam ik alsnog bij de werking van het menselijk brein. Inmiddels met een gevulde rugzak aan ervaring en duidelijk beeld van wat ik dus niet wil. Kennis die ik nu praktisch toepas op als coach en leidinggevende, gebruikmakend van mijn creativiteit en ontwerpersmindset. 

Mijn missie is om jou te inspireren

Waar je nu ook bent, in je carrière en ontwikkeling, je kunt jezelf en anderen altijd leiden naar de plek waar je wél wilt zijn. Het doel dat je wél wilt bereiken. 
Als ik het kan, kan jij het ook!

Je leven leiden vanuit een positieve mindset

Het gevoel van werken en leven in een positieve mindset is het geweldigste wat er is! Je voelt je vrij, gelukkig, nieuwsgierig en vol vertrouwen in de toekomst. Hoe mooi zou het zijn als jij dat iedere dag zelf kunt ervaren én anderen er naar toe kan leiden?

Ik help mensen zoals jij om groot te dromen, actie te ondernemen en zelf een inspiratie en leider te worden voor jouw omgeving. 

 

ALIGNEMENT IS ALS WAT JE DOET, ZEGT EN VOELT IN LIJN IS

Benieuwd of ik wel écht practise wat ik preach?

Dagelijks tips en inspiratie?

Meeleven mijn struggles en avonturen? 

Met mij in dialoog?

Meer leren over jouw mindset?

Laat je inspireren!

 

Volg mijn stories op Instagam!

 

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

Iedere dag zet ik mijn unieke combinatie van talenten en interesses in voor een mooiere wereld.

Ik geef om de gezondheid van mensen, onze aarde en alles wat erop leeft. Ik geloof in positiviteit en de ongekende kracht van creatie die in ieder van ons zit.

Doe alles wat binnen het bereik is om goed te zorgen voor onze aarde. Van plantaardig en biologisch eten, een zuinige auto rijden, verstandig consumeren tot geld investeren in een duurzame bank. 
Een betere wereld begint echt bij jezelf, en neem daar als inspiratie het voortouw in.

 

Alles hangt met elkaar samen. Benader persoonlijke ontwikkeling holistisch. De beste voeding en dagelijks bewegen zijn de basis om een gezond lichaam. Goed voor jezelf zorgen is fundament voor succes en geluk. 
Als jij goed voor jouw lichaam en gezondheid zorgt, zet je daarmee de norm voor anderen. 

Leergierigheid en positiviteit is het uitgangspunt. Iedere dag leren en verwonderen laat ons groeien als mensen. De focus op wat we wél willen, oftewel positiviteit, brengt ons met snelle stappen bij ons doelen. 
Als je gelooft dat alles mogelijk is voor jezelf én ieder ander, dan ben je het levende voorbeeld van inspiratie.

Doe dit alles zo goed mogelijk en heb compassie voor als het niet lukt. Voor jezelf, én voor anderen. Geef jezelf ruimte om te groeien, om fouten te maken en te leren. Vertrouw dat iedereen altijd die keuze maakt die op dat moment, vanuit dat perspectief het beste is. We zijn allemaal perfecte mensen in ontwikkeling. 

IEDERE AVOND STEL IK DE VRAAG: HOE HEB IK VANDAAG ANDEREN GEÏNSPIREERD?

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!