Ik weet waar je bent, want ik heb het ervaren


Van stress naar rust 

Vanaf de basisschool heb ik altijd stress ervaren in mijn leven. Studie, werk, thuis… Er was altijd wel iets waar ik me, terecht of onterecht, druk over kon maken.
Tot ik op het randje van een burnout zat en besefte dat mijn hersenen niet meer konden stoppen met nadenken. ‘Wat &$^@ is hier aan de hand?‘ vroeg ik mezelf af…

Dit was het begin van ontdekkingstocht naar het onbewuste brein en hoe je het kunt beïnvloeden.

Tegenwoordig zit ik aan de controle knoppen van mijn hersenen. Ik bepaal bewust wanneer ze actief  analyseren en plannen of wanneer ze mogen uitrusten om te kunnen genieten van alle mooie momenten in mijn leven. 

Van overgewicht naar fitte sporter

Vijfentwintig jaar lang kende ik mezelf als onsportief en dik. Van emotie eten tot crash diëten. I’ve experienced it all!
Met 5% van mijn bewuste brein vocht ik tegen de 95% ingebakken automatische patronen van mijn onderbewuste. 

Tot ik ontdekte dat je mindset de basis is om gewoonten te  veranderen. Als ik me goed voel, en dus (on)bewust positieve gedachten heb, dan is het zo veel makkelijker om gezonde keuzes te maken die ik diep van binnen écht wil!

Het resultaat? Ik sport 5-6x per week en heb het lichaam waarvan ik altijd al heb gedroomd! Ow, en ik heb altijd bakken met energie 😉

van perfectionist naar leidinggevende

Wat was ik hard en veel eisend voor mijzelf! Door mijn vrolijke masker werd ik vaak gevraagd als leidinggevende, alleen ik wist dat er diep van binnen iets niet klopte. 

Door mijn onbewuste gedachten te onderzoeken leerde ik dat ik nul compassie had voor mezelf, van alles ‘moest’ en het nooit goed genoeg was… 

Inmiddels weet ik dat wat ik onbewust denkt, negatief óf positief, afstraalt op de mensen in mijn omgeving. Zeker degene die voor mij werken. Tegenwoordig kan ik mijn gedachten beter sturen, wat mij tot een compassievol, vrolijk en awesome persoon maakt die ik iedereen toewens!

“Ik kon letterlijk nog geen 700 meter rennen.”

Heb je het gevoel dat ik jou ook kan helpen?

Hello you!

Als gepassioneerde coach en ervaringsdeskundige help ik jou de persoon te worden die je het liefste wilt zijn!

Van architect naar leidinggevende & lifestyle coach

Beschermd opgegroeid in de polders van het Groene Hart en vol grote dromen vertrok ik om te studeren. Bouwkunde of psychologie? Ik koos de eerste veilige optie, omdat de kans op een baan het hoogst was. Toen ik in 2012, dieptepunt crisis, afstudeerde bleek niets minder waar…

Kies voor jouw passie, hoe eng het ook is

Via een omweg kwam ik alsnog bij de werking van het menselijk brein. Inmiddels met een gevulde rugzak aan ervaring en duidelijk beeld van wat ik dus niet wil. Kennis die ik nu praktisch toepas op als professional, persoon en ondernemer, gebruikmakend van mijn creativiteit en ontwerpersmindset. 

Mijn missie is om jou te inspireren

Waar je nu ook bent, in je carrière en ontwikkeling, je kunt jezelf altijd leiden naar de plek waar je wél wilt zijn. Het doel dat je wél wilt bereiken. 
Als ik het kan, kan jij het ook!

Je leven leiden vanuit een positieve mindset

Het gevoel van werken en leven in een positieve mindset is het geweldigste wat er is! Je voelt je vrij, gelukkig, nieuwsgierig en vol vertrouwen in de toekomst. Hoe mooi zou het zijn als jij dat iedere dag zelf kunt ervaren, thuis én op het werk?

Ik help drukke en ambitieuze professionals om groot te dromen, actie te ondernemen, te veranderen en zelf een inspiratie te worden voor jouw omgeving. 

 

ONDERSCHEIDENDE VOORDELEN

INTEGRALE AANPAK

Jouw voeding, beweging en gezondheid zijn van grote invloed op jouw lichaam, mindset en emoties. Daarom kijken we naar jouw totale lichaam als een fascinerend samenhangend systeem.

ervaringsdeskundige

Kennis over mindset, voeding en sport kun jij zelf vinden. Mijn meerwaarde coach is dat ik zelf het proces heb doorlopen. Ik heb een grote rugzak met tools, wéét hoe je je voelt en waar ik het over heb!

altijd actuele kennis

De kennis over mindset blijft evolueren en groeien. Met inmiddels 1000+ uur aan studie blijf ik mijzelf nog steeds dagelijks ontwikkelingen. Daarom heb ik altijd de meest actuele kennis die perfect aansluit op jouw situatie. 

instagram als inspiratie

Lifestyle & mindset is een populair topic op social media. Ik volg de grote influencers op de voet voor actuele inspiratie. Leer hoe je dit online netwerk in jouw voordeel gebruikt en zet grote stappen!

AVONDEN & WEEKENDEN

Overdag druk met jouw full-time job? So am I!
Bij mij ben je van harte welkom in de avonden en weekenden voor coaching. Tussen de sessies door help ik je via whatsapp. 

100% tevredenheidsgarantie

Het allerbelangrijkste is dat jij zo makkelijk mogelijk stappen zet. Ben je ontevreden? Dan krijg je  serieus gewoon je geld terug!
Het risico is voor mij, zodat jij geen excuus meer hebt om te starten met groeien!


Benieuwd of ik wel écht practise wat ik preach?

Dagelijks tips en inspiratie?

Meeleven mijn struggles en avonturen? 

Met mij in dialoog?

Meer leren over jouw mindset?

Laat je inspireren!

 

Volg mijn stories op Instagram!

 


ALIGNEMENT IS ALS WAT JE DOET, ZEGT EN VOELT IN LIJN IS

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

Iedere dag zet ik mijn unieke combinatie van talenten en interesses in voor een mooiere wereld.

Ik geef om de gezondheid van mensen, onze aarde en alles wat erop leeft. Ik geloof in positiviteit en de ongekende kracht van creatie die in ieder van ons zit.

Doe alles wat binnen het bereik is om goed te zorgen voor onze aarde. Van plantaardig en biologisch eten, een zuinige auto rijden, verstandig consumeren tot geld investeren in een duurzame bank. 
Een betere wereld begint echt bij jezelf, en neem daar als inspiratie het voortouw in.

 

Alles hangt met elkaar samen. Benader persoonlijke ontwikkeling holistisch. De beste voeding en dagelijks bewegen zijn de basis om een gezond lichaam. Goed voor jezelf zorgen is fundament voor succes en geluk. 
Als jij goed voor jouw lichaam en gezondheid zorgt, zet je daarmee de norm voor anderen. 

Leergierigheid en positiviteit is het uitgangspunt. Iedere dag leren en verwonderen laat ons groeien als mensen. De focus op wat we wél willen, oftewel positiviteit, brengt ons met snelle stappen bij ons doelen. 
Als je gelooft dat alles mogelijk is voor jezelf én ieder ander, dan ben je het levende voorbeeld van inspiratie.

Doe dit alles zo goed mogelijk en heb compassie voor als het niet lukt. Voor jezelf, én voor anderen. Geef jezelf ruimte om te groeien, om fouten te maken en te leren. Vertrouw dat iedereen altijd die keuze maakt die op dat moment, vanuit dat perspectief het beste is. We zijn allemaal perfecte mensen in ontwikkeling. 

IEDERE AVOND STEL IK DE VRAAG: HOE HEB IK VANDAAG ANDEREN GEÏNSPIREERD?

- ABOUT MARISKA -

Als coach en ervaringsdeskundige bied ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie.

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!