VOOR JOUW ORGANISATIE

Effectieve en fitte medewerkers die helemaal gelukkig zijn in hun werk, goed kunnen focussen en top resultaten behalen.
Dat is de ideale situatie die iedere werkgever wil, toch?

Het tegenovergestelde zorgt namelijk voor een lagere omzet en hogere ziektekosten.

Laat mij, als levend voorbeeld, jouw medewerkers inspireren op het vlak van effectief werken, vitaliteit, stress, mindset, leiderschap en echte communicatie

LUNCHLEZING

Inspirerende lunchlezingen voor de medewerkers om kennis te maken met een onderwerp. Leuk, laagdrempelig en makkelijk georganiseerd! 

All-in € 189,-

TRAINING

Incompany trainingen om het beste uit jouw medewerkers naar boven te halen. Op maat gemaakt of kies voor een bestaande training. 

All-in € 524,-

COACHING

Eén-op-één coaching voor leidinggevenden en medewerkers. Als ervaringsdeskundige help ik jou graag met het beste uit jezelf en anderen te halen!

Per sessie € 137,-

TOPICS LEZINGEN & TRAININGEN

EFFECTIEF WERKEN

Verbeter de focus en concentratie van medewerkers waardoor ze sneller tot betere resultaten komen en het nog leuk vinden ook!
Voorkom burn-outs en ontvang praktische tools om gezond om te gaan met de beleving van werkdruk. 

VITALITEIT

Gezonde medewerkers betekend een lager ziekteverzuim en dus besparing van kosten. Stress, gebrek aan beweging en ongezond eten, het zijn allemaal gewoonten die lastig te doorbreken zijn, terwijl we het allemaal graag willen. Want laten we eerlijk zijn, we weten allemaal wat gezond eten is en hoe we meer moeten bewegen. Het lastige is om het daadwerkelijk te DOEN en de cultuur in de organisatie te veranderen. 
Medewerkers leren hoe zij deze patronen zelf kunnen veranderen en hierin een inspirerende voorbeeld te zijn. 

GROEI MINDSET

De mindset van jouw medewerkers bepaald de mate waarin zij in staat zijn om te groeien en resultaten neer te zetten. Wetenschappelijk is aangetoond dat een vaste mindset de ontwikkeling belemmerd. Oftewel, als je denkt dat je iets niet kunt, dan kun je het ook niet. 
Leren over het verschil tussen een groei en vaste mindset heeft direct impact op het zelfvertrouwen en het functioneren van medewerkers. 

LEIDERSCHAP

De nieuwe leidinggevenden zijn een inspiratie voor hun medewerkers. Echt leiderschap komt van binnen uit en wordt bepaald door onbewuste gedachten en gevoelens. Dit alles is wetenschappelijk te onderbouwen en draagt direct bij aan het zelfinzicht en effectiviteit van leidinggevenden. 

COMMUNICATIE

Het overgrote deel van communicatie vind non-verbaal plaats. Dit gaat veel verder dan alleen de lichaamshouding. Het zijn de kleine spieren in het gezicht die verraden wat iemand op (on)bewust niveau echt denkt.
Leer je medewerkers het verband tussen (on)bewuste gedachten het effect op hun communicatie en wat zij uitstralen en de onderlinge samenwerking zal verbeteren. 

MIX & MATCH

Wil je meerdere topics combineren? Of staat jouw onderwerp er niet bij?

Samen met jou kijk ik graag hoe een maatwerk lezing of training het beste bij gaat dragen aan de doelen van jouw organisatie.

 

 

Ze heeft een prettige persoonlijkheid, talent voor netwerken en presenteren en in grote mate bijgedragen aan een goede sfeer, de samenwerking met onze partners en geholpen bij het behalen van onze doelen.

Emilie Sturm, unie van waterschappen

  

CONSULTANCY & ADVIES

zie je andere kansen waarbij ik je kan helpen en heb je juist een hands-on aanpak nodig voor jouw organisatie? 

ik heb ruime ervaring in de waterwereld met organisatie interventies, optimalisatie van processen, modern management en innovatie. 

Heb je een klus waarbij je denkt dat ik je kan helpen? vraag me gerust!

 

 

genoemde prijzen zijn exclusief BTW

NEEM CONTACT OP

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!