ONS TEAM

MARISKA VAN RIJSWIJK

LIFESTYLE COACH, ERVARINGSDESKUNDIGE & OPRICHTER

Mariska heeft zelf het pad doorlopen en een blijvende verandering weten te maken in haar leven. Van overgewicht, naar slank, van niet kunnen sporten naar het lopen van marathons en van voortdurend gestrest naar flow en energie. 

Mariska is de drijvende kracht achter het Body Balance Plan en heeft als missie om zo veel mogelijk mensen te helpen de verandering te kunnen laten maken die zij zelf heeft ervaren. 

Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier!

LOES REUS

orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur

Loes is orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Uit persoonlijke ervaring weet zij wat voor impact je lichamelijke gezondheid op je leven en welzijn kan hebben. 

Haar visie is geen symptoombestrijding maar oorzaakbestrijding, geen medicatie maar voeding, rust en focus. Niet op de korte termijn forceren, maar op de lange termijn investeren.

Loes helpt mensen die ondanks de afgescheiden specialisaties in de Nederlandse geneeskunde verder kijken willen kijken: naar het geheel. Omdat ze luisteren naar hun lichaam en het weer willen geven wat het van nature nodig heeft.

Ze is er voor iedereen die de verbinding met hun lichaam weer willen terugvinden en versterken.

Ben je zelfstandig lifestyle coach of diëtist en wil je ons team komen versterken?

Neem contact met ons op!

- ABOUT MARISKA -

Als coach en ervaringsdeskundige bied ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie.

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!