SAMENWERKINGEN

Iedereen heeft zijn eigen expertise

Je lichaam is een samenhangend systeem waarbij in mijn perceptie alles invloed heeft op elkaar. Beweging, je voeding en wat je denkt, jouw mindset. 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen werk ik samen met andere ondernemers die expert zijn op het gebied van specialistische voeding en beweging. Zij helpen jouw verder bij complexe gezondheidsklachten en speciale sportdoelen.

Er is altijd een oplossing! Samen helpen we jou bij complexe problemen en specifieke doelen

ORTHOMOLECULAIR ADVIES

LOES REUS

Loes is orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Uit persoonlijke ervaring weet zij, net als ik, wat voor impact je lichamelijke gezondheid op je leven en welzijn kan hebben. 

Haar visie is geen symptoombestrijding maar oorzaakbestrijding, geen medicatie maar voeding, rust en focus. Niet op de korte termijn forceren, maar op de lange termijn investeren.

Als je last hebt van stress, weinig energie, emoties en andere vage klachten hebt dan kun je veel baat hebben bij orthomoleculair onderzoek. Vaak is het één van de puzzelstukjes naar een fit en energiek leven!

Loes helpt mensen die ondanks de afgescheiden specialisaties in de Nederlandse geneeskunde verder kijken willen kijken: naar het geheel. Omdat ze luisteren naar hun lichaam en het weer willen geven wat het van nature nodig heeft.

Ze is er voor iedereen die de verbinding met hun lichaam weer willen terugvinden en versterken.

Orthomoleculair traject

  • Vrijblijvende kennismaking per telefoon
  • Uitgebreide intake & advies voor passende testen
  • Begeleiding bij persoonlijke testen
  • Nabespreking van testresultaten
  • Stappenplan + advies voor supplementen en voeding
  • Inzicht waar je moet beginnen met het verbeteren van je gezondheid

Prijs voor traject € 185,- 

Deze prijs is exclusief de benodigde testen en supplementen

Hoe werkt een orthomoleculair advies?

Orthomoleculair advies helpt jou op weg als je niet weet waar je moet beginnen met het verbeteren van je gezondheid. 

Voorafgaand aan een orthomoleculair consult ontvang je een uitgebreid intakeformulier, aangevuld met een persoonlijke vragenlijsten op basis van jouw intakeformulier. Je kan kiezen voor een traject (voordeliger) of losse consulten.

In zowel de losse consulten en de trajecten wordt gekeken welke voedings- en suppletie-aanpassingen jou kunnen helpen naar een betere gezondheid en op welke manier je daar naartoe gaat werken. We bespreken wat ik jouw situatie haalbaar is voor jou en maken een concreet plan (na het intakegesprek).

In het intakegesprek krijgen we duidelijk wat jouw voornaamste hulpvraag is en stellen we een doel: wanneer ben je tevreden? Hier werken we naartoe. Het doel kan uiteenlopen van het verminderen van hoofdpijn, verhelpen van darmklachten, afvallen, verbeteren van je hormonale balans, meer energie hebben enz.

Naast voeding en suppletie richten we ons ook op de ultieme basis: rust en ontspanning.

Meer informatie

SPORT & VOEDING ADVIES

SPORTCENTER ALLROUND

Sportcenter Allround is al 25 jaar een begrip in Den Hoorn, Delft en omgeving. Het sportcenter heeft een compleet aanbod op het gebied van groepslessen, personal training en voeding. Hun visie is om een ontmoetingsplek te creëren waar gezelligheid en uitdaging samenkomen en je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Bewegen en voeding is essentieel onderdeel van een gezond leefstijl. Samen met Sportcenter Allround maak ik gebruik van het Benfit programma waarbij voeding, bewegen en ontspanning wordt gecombineerd om in 12 weken een blijvende levensstijl verandering te maken. Met een handig werkboek en een ondersteunde app krijg jij jouw op maat gemaakte voedingsschema's met weekboodschappen. Vol verse groenten en fruit en aan te passen op alle dieetwensen en allergieën.

Daarnaast kunnen de trainers van Sportcenter Allround jou helpen als je op sportief gebied gas wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan personal training, groepslessen of op maat gemaakte schema's voor krachttraining. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Laat een bericht achter en we nemen contact met je op!

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!