MINDSET COACHING

In een coachingstraject ga je samen met mij aan de slag met jouw persoonlijke doelen op het gebied van mindset, vitaliteit of leiderschap.

Als coach ben ik jouw spiegel, personal cheerleader en vraagbaak. Mijn doel is om jouw te faciliteren in je ontwikkeling en je zo goed mogelijk te laten voelen. Want als jij je goed voelt, krijg je controle over je brein en ben je in staat om iedere verandering te maken die je jezelf als doel stelt!

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Wil je aan de slag met jouw mindset en heb je interesse in coachingspakket?
Een intake gesprek is altijd vrijblijvend.
Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op!

Deze beslissing is de eerste stap in het verwezenlijken van jouw doelen!

DOE DE INTAKE


VIER UNIEKE VOORDELEN

Integrale aanpak

Jouw voeding, beweging en gezondheid zijn van grote invloed op jouw mindset. Daarom kijken we naar jouw totale lichaam als een fascinerend complex systeem.

ervaringsdeskundige

Kennis over mindset, vitaliteit en leiderschap kun jij zelf vinden. Mijn meerwaarde als mindset coach is dat ik zelf het proces heb doorlopen. Ik wéét hoe je je voelt en waar ik het over heb!

avonden & weekenden

Overdag druk met jouw full-time job?
Bij mij ben je van harte welkom in de avonden en weekenden voor mindset coaching. Alles om jouw ontwikkeling zo makkelijk mogelijk te maken!

100% tevredenheidsgarantie

Het allerbelangrijkste is dat jij zo makkelijk mogelijk stappen zet. Ben je ontevreden? Dan krijg je  serieus gewoon je geld terug! Dus waar wacht je nog op? Zet die stap!

MEEST POPULAIR

 • Intake + 3 coachingssessies
 • Mindset-the-basics - de online cursus
 • 24 / 7 motivatie begeleiding voor 3 maanden via Whatsapp
 • Zelf-compassie meditatie
 • Persoonlijke tips, inspiratie & motivatie

Koop dit pakket voor € 340,-
Jouw pakket korting is € 250,-

Extra opties

+ € 38,-    Social media als inspiratietool
+ € 57,-    sportmotivatie toolset
+ € 84,-    Verdiepingssessie emotie eten
+ € 99,-    losse coachingssessie
+ € 199,-   gezondheidstest door loes reus

Vergoeding via werkgever of eigen onderneming? Bekijk onderaan deze pagina de speciale voorwaarden.

MINDSTYLE PAKKET

maak voor eens en altijd die blijvende verandering in je levensstijl

Dit pakket is perfect als je al tijden een verandering wilt maken in je lifestyle maar je iedere keer terugvalt. Je wilt fitter worden, gezonder eten, afvallen of juist vaker sporten. Je hebt al meerdere pogingen gedaan maar toch val je steeds terug in oude patronen. Je begint inmiddels te twijfelen aan je eigen motivatie en te geloven dat het je nooit gaat lukken.

Tijdens dit lifestyle traject gaan we fanatiek aan de slag met jouw overtuigingen en onderzoeken wat voor jou motiverend werkt. Vanuit een positief gevoel kun je namelijk veel makkelijker oude patronen doorbreken en nieuwe keuzes maken. En tussendoor ben ik altijd via jouw telefoon bereikbaar om je aan te moedigen, te sparren en je vragen te beantwoorden. Je personal cheerleader in je broekzak ;)

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om jarenlang niet (kunnen) te sporten en te worstelen met overgewicht. Pas toen ik ging werken aan mijn mindset kon ik blijvend de verandering maken en rust vinden rondom voeding en sport. 

Deze balans gun ik jou en ik wéét dat je het kunt. Want als ik van ver heb kunnen komen, kun jij het ook!


Denk je erover om een pakket te kopen?

Na de vrijblijvende intake kun je je altijd bedenken! Wil je dan toch op een andere manier met jouw mindset aan de slag dan krijg je gewoon je geld terug. Wel zo fijn!

Twijfel je nog? Volg de online cursus!

In de online cursus Mindset-the-basics leer je de basis theorie over mindset. Wil je daarna alsnog een coachingspakket? Dan krijg je het aankoopbedrag terug als korting!

NEEM NU ÉÉN STAP!


STRESS-RESET PAKKET

ervaar hoe je mindset jou rustig houdt in stressvolle situaties op het werk en thuis

Uit balans omdat je met regelmatig last van stress hebt, thuis of op je werk? Heb je een hoge ambitie en tegelijkertijd het gevoel dat het allemaal te veel is? Wil je alles perfect doen? Ben je klaar met de druk en wil je leren hoe het is om vanuit rust en flow te werken?
Het stress-reset pakket helpt jou om weer de rust en balans te hervinden en daar vanuit met plezier te bouwen aan jouw ideale leven.

Je leert hoe jouw brein werkt, wat stress eigenlijk is en hoe jouw huidige mindset het veroorzaakt. We gaan samen op zoek naar jouw grootste stresstriggers. Wat is nu de diepere oorzaak waardoor je stress ervaart en hoe kunnen we die ombuigen in jouw voordeel? Want vaak schuilt hierachter jouw grootste talent. Jij krijgt specifieke oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen!

Een veelgehoord advies bij stress is dat je je ambitie bij moet stellen en rustiger aan moet doen. Door mijn ervaring en alles wat ik heb mee mogen maken ben ik er heilig van overtuigd dat het anders kan. Niets geeft je meer energie dan je ambitie realiteit maken! Dus niet minder gas geven, maar de mindset blokkades uit de weg ruimen zodat jij er vol voor kunt gaan!

Vanuit rust en een ongekend plezier vol gas kunnen geven en werken aan je dromen, dat kun jij ook!

 • Intake + 3 coachingssessies PLUS
 • Mindset-the-basics - de online cursus
 • 24 / 7 mindset begeleiding voor 3 maanden via Whatsapp
 • Fouten-maken-mag meditatie
 • Coaching op jouw favoriete locatie

Koop dit pakket voor € 425,-
Jouw pakket korting is € 279,-

Extra opties

+ € 57,-    Leer-meer service
+ € 99,-    Verdiepingssessie focus & concentratie
+ € 137,-   losse coachingssessie PLUS

Vergoeding via werkgever of eigen onderneming? Bekijk onderaan deze pagina de speciale voorwaarden.


 • Intake + 3 coachingssessies PLUS
 • Mindset-the-basics - de online cursus
 • Inspired-leadership - audio cursus
 • 24 / 7 sparren en mindset begeleiding voor 3 maanden via Whatsapp
 • Coaching op jouw favoriete locatie

Koop dit pakket voor € 439,-
Jouw pakket korting is € 287,-

Extra opties

+ € 57,-    leer-meer service
+ € 99,-    vitale leider & drukke agenda
+ € 199,-   verdiepingssessie aligned leiderschap
+ € 459,-  live observatie + spiegelsessie
+ € 137,-   losse coachingssessie plus

Vergoeding via werkgever of eigen onderneming? Bekijk onderaan deze pagina de speciale voorwaarden.

LEID MET JOUW MIND PAKKET

HÉT coachingspakket voor ambitieuze leidinggevenden

Heb jij een leidinggevende functie en wil je de volgende stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Heb je  reguliere leiderschapstrainingen gevolgd en ken je de theorie inmiddels? Wil je leren leiden door een levend voorbeeld te zijn? Dit pakket gaat jou naar de volgende fase van leiderschap en jouw carrière brengen!

Als leider heb je een voorbeeldrol. Wat je doet, voelt en zegt heeft een groot effect op de mensen om je heen. Door jouw lichaamstaal hebben je medewerkers, vaak onbewust, perfect door of wat jij (onbewust!) denkt, voelt, zegt en doet in lijn is met elkaar.

Tijdens de coaching wordt je bewust van jouw onbewuste patronen en gedachten en de effecten daarvan op jouw omgeving. Je leert om te leiden vanuit innerlijke rust en helderheid en kan dit gevoel in iedere situatie vasthouden. Zo wordt je de natuurlijke veilige rots in de branding, voor jouw medewerker én eigen leidinggevende.

Afgelopen jaren heb ik zelf dit proces doorlopen en geef ik inmiddels volledig coachend leiding waarbij wat ik denk, voel, zeg en laat zien in lijn zijn met elkaar. Uit ervaring weet ik dat 3 coachingssessies en de extra's in dit pakket je in korte tijd een grote merkbare verandering kunnen laten doormaken. 

De ontwikkeling van jouw medewerkers begint bij jezelf ontwikkelen. 


MARISKA'S FAVORIET

JUST-FEEL-GOOD PAKKET

voor als je door hebt dat jezelf goed voelen de basis is

De volgende fase van mindset coaching voor als je gevorderd bent in jouw pad van persoonlijke ontwikkeling. FEEL-GOOD sessies zijn een geweldige katalysator voor als je de theorie van mindset eigen hebt gemaakt en toe bent aan de stap om jouw gevoelswereld verder te ontdekken.

Tijdens een FEEL-GOOD sessie kom jij in korte tijd sky high op de emotionele schaal. Hierdoor ontstaat er een sterk moment van positieve emoties en onbewuste gedachten dat nog dagen lang doorwerkt.

We maken gebruik van jouw spiegelneuronen en het effect van lichaamstaal om je bekend te maken het gevoel van de hogere emoties en jouw natuurlijke intuïtie. Je leert om vanuit je gevoel je brein te gaan beïnvloeden en traint de hersenengebieden die hiervoor nodig zijn zodat je steeds makkelijker zelfstandig in een positieve flow komt. Het is een beleving die je begrijpt als je het hebt ervaren.

Geef je over aan de magie en open je voor alle ongekende mogelijkheden in het moment...

 • 3 FEEL-GOOD sessies
 • Hét positieve inspiratie pretpakket
 • 24 / 7 uplifting via Whatsapp

Koop dit pakket voor € 379,-
Jouw pakket korting is € 252,-

Extra opties

+ € 137,-    losse FEEL-GOOD sessie
+ € 164,-    dance on the edge of your comfortzone
+ € 369,-   FEEL-GOOD retreat

Vergoeding via werkgever of eigen onderneming? Bekijk onderaan deze pagina de speciale voorwaarden.


Staat jouw ideale coachingspakket er nog niet tussen?

Voor alles is een oplossing!

Samen bouwen we maatwerk pakket op basis van jouw specifieke doelen en wensen

LIFE IS SUPPOSED TO BE FUN

Het uitgangspunt is dat jij het leuk vindt, leert en met een glimlach naar huis gaat!

Hoe werkt een coachingstraject?

Een coachingstraject is altijd op basis van jouw doelen en behoefte aan ontwikkeling. Belangrijk uitgangspunt is dat je leert om met een positieve mindset te gaan werken aan je doelen. Je goed voelen is de basis voor een blijvende verandering. 

Tijdens de intake kijken welke aanpak het beste bij jou past en vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Wat is nu de realiteit en jouw vertrekpunt? 
Samen bepalen we welke acties en kennis er nodig is om ervoor te zorgen dat jij je doelen gaat behalen en blijvend de verandering kunt maken die je zo graag wilt. 
Jouw doelen zijn altijd persoonlijk en passend binnen je pakket. Zo kun je werken aan jouw vitaliteit, jouw mindset of zakelijke doelen. Misschien wil je beter in je vel zitten, meer energie hebben, ben je zoekende in je loopbaan of wil je vanuit ontspanning en flow leiding gaan geven aan jouw team.  

In de standaard pakketten zit 24 / 7 begeleiding tussen de sessies door. Je kunt me altijd bereiken via Whatsapp als je aanmoediging nodig hebt, vragen hebt of op wilt scheppen over je vorderingen ;) Ik reageer zo snel mogelijk en sta altijd klaar als jouw personal cheerleader! 

Jou zien groeien is voor mij het geweldigste gevoel wat er bestaat :)

Enthousiast? Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende intake!

Prijzen

€ 137,-       losse coachingssessie PLUS (60 min)
€ 99,-         losse coachingssessie  (45 min)
€ 59,-         vragen of sparren via telefoon of Skype (30 min)
€ 67,-         één maand begeleiding via Whatsapp
€ 85,-         mindset-the-basics online training
€ 7,-           alle soorten meditaties (audio)
€ 199,-       gezondheidstest bij Loes Reus

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Koop je een losse sessie of pakket via je werkgever of eigen onderneming waardoor de BTW mag worden afgetrokken? Dan geldt een toeslag van 21% 

Er is meer informatie beschikbaar over alle aangeboden pakketten en producten. Wil je meer weten over wat de producten en pakketten precies inhouden?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!