LIFESTYLE COACHING VOOR DRUKKE PROFESSIONALS

In een coachingstraject ga je samen met mij aan de slag met jouw persoonlijke doelen op het gebied van mindset, vitaliteit en / of carrière.

Als coach ben ik jouw spiegel, personal cheerleader en vraagbaak. Mijn doel is om jouw te faciliteren in je ontwikkeling en je zo goed mogelijk te laten voelen. Want als jij je goed voelt, krijg je controle over je brein en ben je in staat om je doelen daadwerkelijk te halen!

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past!

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Wil je aan de slag met jouw persoonlijke doelen en heb je interesse in coachingspakket?
Een telefonische kennismaking is altijd vrijblijvend.
Vul het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op!

Deze beslissing is de eerste stap in het verwezenlijken van jouw doelen!

PLAN EEN TELEFOONGESPREK

PLEK BESCHIKBAAR VANAF OKTOBER 2020


VIER UNIEKE VOORDELEN

ervaringsdeskundige

Kennis over voeding, beweging en mindset kun jij zelf vinden. Mijn meerwaarde als lifestyle coach is dat ik zelf het proces heb doorlopen. Ik wéét hoe je je voelt en waar ik het over heb!

avonden & weekenden

Overdag net als ik druk met jouw full-time job?
Daarom kun je bij mij de avonden en weekenden terecht voor een afspraak. Best handig als je naast je werk wilt werken aan je doelen!

ambitie is te gek

Herken je dat men soms tegen je zegt dat je het al goed genoeg doet, maar dat je het zelf nog beter wilt? Slanker, fitter, promotie, voor jezelf beginnen, hoe hoger de ambitie, hoe gaver ik het vind om jou te helpen!

Integrale aanpak

Jouw voeding, beweging en mindset zijn van grote invloed op jouw professionele en persoonlijke leven. Daarom kijken we samen naar jouw totale lichaam als een fascinerend complex systeem.

MEEST POPULAIR

 • Traject van 12 weken
 • 6 korte coachingssessies + weegmoment
 • Mindset-the-basics - de online cursus + basis theorie lifestyle
 • Motivatie begeleiding via Whatsapp
 • Zelf-compassie training
 • Op maat voedingsschema en sportplan

Koop dit pakket voor € 339,-
Jouw pakket korting is € 128,-

Extra opties

+ € 38,-    Social media als inspiratietool
+ € 84,-    Verdiepingssessie emotie eten
+ € 99,-    losse coachingssessie
+ € 149,-   12 weken Benfit voedingsschema's
+ € 185,-   gezondheidstraject door loes reus

Vergoeding via werkgever of eigen onderneming mogelijk

MINDSTYLE PAKKET

maak voor eens en altijd die blijvende verandering in je levensstijl

Dit pakket is perfect als je al tijden een verandering wilt maken in je lifestyle naast een drukke baan. Je wilt fitter worden, gezonder eten, afvallen of juist vaker sporten. Je hebt al meerdere pogingen gedaan maar toch val je steeds terug in oude patronen en vind het lastig te combineren. Je begint inmiddels te twijfelen aan je eigen motivatie en vraagt je af hoe het kan dat het sommige mensen wél lukt.

Tijdens dit lifestyle traject gaan we fanatiek aan de slag met jouw overtuigingen en onderzoeken wat voor jou motiverend werkt. Je leert slimme life hacks die je tijd besparen en makkelijk te combineren zijn met je drukke leven. Plus je krijgt een op maat voedings- en trainingsschema om je een kickstart te geven!
Tussendoor ben ik altijd via jouw telefoon bereikbaar om je aan te moedigen, te sparren en je vragen te beantwoorden. Je personal cheerleader in je broekzak ;)

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om jarenlang niet (kunnen) te sporten en te worstelen met overgewicht. Pas toen ik ging werken aan mijn mindset kon ik blijvend de verandering maken en rust vinden rondom voeding en sport én het combineren met mijn hoge ambitie. 

Deze heerlijke balans gun ik jou en ik wéét dat je het kunt. Want als ik alle ballen hoog kan houden, kun jij het ook!


Kopje koffie drinken?

Wil je gewoon even sparren over een specifiek probleem onder een kop goede koffie? Dat kan! 
Ik help je graag met je loopbaan, ondernemerschap, gezondheid en andere levensvragen!

 

We spreken af op een leuke locatie en ik help je met jouw vraag. Wil je een spiegel, iemand die meedenkt, je adviseert of een schop onder je kont geeft? I'm here :)

Koffiedate  € 74,-      (45 min)


STRESS-RESET PAKKET

ervaar hoe bevrijdend het is als je zonder angst vol voor je ambitie kunt gaan

Uit balans omdat je met regelmatig last van stress hebt, thuis of op je werk? Heb je een hoge ambitie en tegelijkertijd het gevoel dat het allemaal te veel is? Wil je alles perfect doen? Ben je klaar met de druk en wil je leren hoe het is om vanuit flow bergen te verzetten?
Het stress-reset pakket helpt jou om controle te nemen over je prikkelverwerking en daar vanuit vol gas en plezier te bouwen aan jouw ambitieuze leven.

Je leert hoe jouw brein werkt, wat stress eigenlijk is en hoe jouw huidige mindset het veroorzaakt. We gaan samen op zoek naar jouw grootste stresstriggers. Wat is nu de diepere oorzaak waardoor je stress ervaart en hoe kunnen we die ombuigen in jouw voordeel? Want vaak schuilt hierachter jouw grootste talent. Jij krijgt specifieke oplossingen die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen!

Een veelgehoord advies bij stress is dat je je ambitie bij moet stellen en rustiger aan moet doen. Door mijn ervaring en alles wat ik heb mee mogen maken ben ik er heilig van overtuigd dat het anders kan én soms juist een bore-out veroorzaakt. Niets geeft je meer energie dan je ambitie realiteit maken! Dus niet minder gas geven, maar de mindset blokkades uit de weg ruimen zodat jij er vol voor kunt gaan!

Ben jij een ambitieuze carrière tijger en wordt je ongelukkig van rustig aan doen? Dan moet je juist heerlijk gas gaan geven! 

 • 3 coachingssessies
 • Mindset-the-basics - de online cursus
 • Effectief & gefocust werken - de online cursus
 • Motivatie begeleiding voor 2 maanden via Whatsapp
 • Fouten-maken-mag meditatie

Koop dit pakket voor € 359,-
Jouw pakket korting is € 108,-

Extra opties

+ € 57,-    Leer-meer service
+ € 78,-    Persoonlijk voedings- en trainingsschema
+ € 99,-    Verdiepingssessie focus & concentratie
+ € 99,-    losse coachingssessie


Denk je erover om een pakket te kopen?

Na een vrijblijvend telefoongesprek kun je je altijd bedenken! Er is werkelijk waar niets dat je tegenhoudt om de eerste stap te zetten en uit te vinden of lifestyle coaching iets voor jou is!

Twijfel je nog? Volg de online cursus!

In de online cursus Mindset-the-basics leer je de basis theorie over mindset. Wil je daarna alsnog een coachingspakket? Dan krijg je het aankoopbedrag terug als korting!

NEEM NU ÉÉN STAP!


 • 3 coachingssessies
 • Persoonlijk voedings- en trainingsschema
 • Mindset-the-basics - de online cursus
 • Effectief & gefocust werken - de online cursus
 • Begeleiding voor 2 maanden via Whatsapp
 • Coaching op jouw favoriete locatie

Koop dit pakket voor € 395,-
Jouw pakket korting is € 227,-

Extra opties

+ € 57,-    leer-meer service
+ € 99,-    non-verbale keuzes en communicatie
+ € 149,-   12 weken Benfit voedingsschema's
+ € 185,-   gezondheidsconsult door loes reus
+ € 199,-   verdiepingssessie aligned leiderschap
+ € 99,-   losse coachingssessie

VITAAL LEIDERSCHAP PAKKET

HÉT coachingspakket voor ambitieuze leidinggevenden die een vitaal voorbeeld willen zijn

Heb jij een leidinggevende functie en vraagt jouw baan van je dat je altijd alert en fit bent? Wil je met jouw persoonlijke gezondheidsdoelen aan de slag en gelijkertijd het levende voorbeeld zijn voor jouw organisatie?  Leidinggeven is topsport! Dit pakket gaat jou naar de volgende fase van leiderschap en jouw carrière brengen...

Als leider heb je een voorbeeldrol. Wat je doet, voelt en zegt heeft een groot effect op de mensen om je heen. Door jouw keuzes en lichaamstaal hebben je medewerkers, vaak onbewust, perfect door of wat jij (onbewust!) denkt, voelt, zegt en doet in lijn is met elkaar. Vind jij de vitaliteit van jouw medewerkers belangrijk? Dan zal je zelf ook het bijpassende gedrag moeten laten zien!

Tijdens de coaching maken we een analyse van jouw huidige levensstijl en stel je doelen op waar je heen wilt. Rekeninghoudend met jouw drukke agenda en verantwoordelijkheden maken we een haalbaar en realistisch plan. wordt je bewust van jouw onbewuste patronen en gedachten en de effecten daarvan op jouw omgeving. Je leert om te leiden vanuit innerlijke rust en helderheid en kan dit gevoel in iedere situatie vasthouden. Zo wordt je de natuurlijke veilige rots in de branding, voor jouw medewerker én eigen leidinggevende.

Afgelopen jaren heb ik zelf dit proces doorlopen en geef ik inmiddels volledig coachend leiding waarbij wat ik denk, voel, zeg en laat zien in lijn zijn met elkaar. Uit ervaring weet ik dat 3 coachingssessies en de extra's in dit pakket je in korte tijd een grote merkbare verandering kunnen laten doormaken. 

De vitaliteit van jouw medewerkers begint bij jouw eigen levensstijl


MARISKA'S FAVORIET

JUST-FEEL-GOOD PAKKET

voor als je door hebt dat jezelf goed voelen de basis is

De volgende fase van lifestyle coaching voor als je gevorderd bent en inmiddels moeiteloos alle ballen in de lucht houdt. FEEL-GOOD sessies zijn een geweldige katalysator voor als je de theorie van mindset eigen hebt gemaakt en toe bent aan de stap om jouw gevoelswereld verder te ontdekken.

Tijdens een FEEL-GOOD sessie kom jij in korte tijd sky high op de emotionele schaal. Hierdoor ontstaat er een sterk moment van positieve emoties en onbewuste gedachten dat nog dagen lang doorwerkt.

We maken gebruik van jouw spiegelneuronen en het effect van lichaamstaal om je bekend te maken het gevoel van de hogere emoties en jouw natuurlijke intuïtie. Je leert om vanuit je gevoel je brein te gaan beïnvloeden en traint de hersenengebieden die hiervoor nodig zijn zodat je steeds makkelijker zelfstandig in een positieve flow komt. Het is een beleving die je begrijpt als je het hebt ervaren.

Geef je over aan de magie en open je voor alle ongekende mogelijkheden in het moment...

 • 3 FEEL-GOOD sessies
 • Hét positieve inspiratie pretpakket
 • Positieve uplifting via Whatsapp

Koop dit pakket voor € 297,-
Jouw pakket korting is € 135,-


Staat jouw ideale coachingspakket er nog niet tussen?

Voor alles is een oplossing!

Samen bouwen we maatwerk pakket op basis van jouw specifieke doelen en wensen

LIFE IS SUPPOSED TO BE FUN

Het uitgangspunt is dat jij het leuk vindt, leert en met een glimlach naar huis gaat!

Hoe werkt een coachingstraject?

Een coachingstraject is altijd op basis van jouw doelen en behoefte aan ontwikkeling. Belangrijk uitgangspunt is dat je leert om met een positieve mindset te gaan werken aan je doelen. Je goed voelen is de basis voor een blijvende verandering. 

Tijdens de intake kijken welke aanpak het beste bij jou past en vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Wat is nu de realiteit en jouw vertrekpunt? 
Samen bepalen we welke acties en kennis er nodig is om ervoor te zorgen dat jij je doelen gaat behalen en blijvend de verandering kunt maken die je zo graag wilt. 
Jouw doelen zijn altijd persoonlijk en passend binnen je pakket. Zo kun je werken aan jouw vitaliteit, jouw mindset of professionele doelen. Misschien wil je beter in je vel zitten, meer energie hebben, ben je zoekende in je loopbaan of wil je vanuit ontspanning en flow je werk kunnen doen.  

In de standaard pakketten zit 24 / 7 begeleiding tussen de sessies door. Je kunt me altijd bereiken via Whatsapp als je aanmoediging nodig hebt, vragen hebt of op wilt scheppen over je vorderingen ;) Ik reageer zo snel mogelijk en sta altijd klaar als jouw personal cheerleader! 

Als jij jouw doelen behaald, is voor mij het geweldigste gevoel wat er bestaat :)

Enthousiast? Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking per telefoon!

Prijzen

€ 99,-        losse coachingssessie (60 min)
€ 49,-        vragen of sparren via telefoon of Skype (30 min)
€ 74,-        koffie date (incl koffie; 45 min)
€ 45,-         één maand begeleiding via Whatsapp
€ 85,-         mindset-the-basics online training
€ 7,-           alle soorten meditaties (audio)
€ 185-       gezondheidsconsult bij Loes Reus

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Er is meer informatie beschikbaar over alle aangeboden pakketten en producten. Wil je meer weten over wat de producten en pakketten precies inhouden?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!