Drie redenen waarom jouw brein je fitnessvooruitgang saboteert

Wat jij (on)bewust denkt heeft direct invloed op het functioneren van jouw lichaam en je sportprestaties

Heb je wel eens last van stijve schouders door stress of vervelende darmprobleempjes door de spanning van een wedstrijd? Grote kans dat je wel eens lichamelijke klachten hebt ervaren door stress.
Stress komt direct voort uit de gedachten die je bewust óf onbewust denkt. Van al onze gedachten is 96% onbewust. We hebben dus niet direct door wat zich afspeelt in dit grote zwarte hersengat.

Om jou inzicht te geven in dit onbewuste proces en hoe het mogelijk jouw fitnessvooruitgang saboteert, schreef ik een gastblog voor Squatcilla.nl. In deze blog leg ik uit hoe het onderbewuste brein werkt, hoe jouw omgeving van invloed op je is en wat jij moet weten over schuldgevoelens. 

Jep, schuldgevoel en sport?! Je leest het hier…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!