HOE JIJ EEN NIEUWE GENERATIE LEIDER WORDT

Als jij weet hoe je in iedere situatie een gevoel van rust, positiviteit en focus kun opzoeken en vasthouden, dan neem je altijd de juiste beslissingen.

Je straalt het uit. Je bent een inspiratie voor de mensen om je heen. Je houd de aandacht van mensen vast. Je bent de steun waar mensen op kunnen bouwen. Je tovert een glimlach op hun gezicht. Je draagt bij aan hun geluk en vitaliteit. Je leidt ze door een tijd van technologische verandering en complexe uitdagingen.

Jij bent de frisse fitte positieve leider die de hedendaagse organisatie hard nodig heeft.

Wil je nu meer weten en aan de slag om jezelf als professional te ontwikkelen?

Scroll dan door naar onder!

Benieuwd welke trainingen of coaching jij kunt volgen van je opleidingsbudget?

Bekijk direct het aanbod en ontdek wat bij jou past!

Meer inspirerende informatie, tips & tricks over specifieke thema's vindt je bij de blogs

Klik hieronder om alle tips te bekijken!


De interesselijst voor deze training is nu open!

Wil jij leren hoe je jouw mindset in kan zetten om je werkprestaties te verbeteren?
In deze intense training krijg je inzicht in je onderbewuste brein, het 'waarom' achter alle technieken die je tot nu toe hebt geleerd en hoe je blijvend je productiviteit en werkplezier kunt verhogen. 

YOUR PRESENCE IS IMMENSELY POWERFULL

Wij communiceren via lichaamstaal

Iedereen is in staat om de lichaamstaal van een ander te lezen. In de oertijd was het belangrijk om snel in te schatten of een ander mens een vriend of bedreiging was. Is iemand vriendelijk (lees: vriend)? Dan zijn bijvoorbeeld alle kleine spieren in het gezicht ontspannen, de ogen zacht en de mond gekruld.
Is iemand boos of geïrriteerd (lees: vijand)? Dan zien we gespannen spieren, een strakke mond en harde ogen.
Via lichaamstaal hebben onze hersenen feilloos door, vaak onbewust, wat de intenties en emoties van een ander persoon zijn.

   

 

Uit wetenschappelijke experimenten blijkt dat een positieve emotionele uitstraling van een leider het humeur, de prestatie en de effectiviteit van medewerkers vergroot.

J.E. Bono and R. Ilies, "Charisma, Positive Emotions and Mood Contagion," The Leadership Quarterly 17, no.4 (2006): 317-34

Gedachten  emoties ⇨ lichaam

Onze lichaamstaal wordt bepaald door de emoties die we, bewust of onbewust, voelen. 
Ben je diep van binnen boos of ongeduldig? Ook al spreek je het niet uit, het is altijd te zien aan spanning in je gezicht en lichaam. Gevoelige mensen pikken deze onuitgesproken emoties zelfs direct (on)bewust op.
Jouw emoties zijn een gevolg van de gedachten die je bewust óf onbewust denkt. 

Meer dan 90% van onze gedachten zijn onbewust. Weet jij wat je onbewust over jezelf en anderen denkt? En dus ook uitstraalt naar je omgeving...

LEIDERSCHAP KUN JE NIET FAKEN

Wat jij uitstraalt naar je omgeving wordt bepaald door je emoties en (on)bewuste gedachten. 

Je gedachten en emoties kun je niet faken. Je moet ze écht denken en écht voelen, tot in het diepste van je kern.
Als wat jij (on)bewust denkt en voelt in lijn is met wat je zegt, weten mensen wat ze aan je hebben. Je lichaamstaal klopt, je vibe klopt, je woorden en daden kloppen. Mensen vertrouwen je, voelen zich veilig en zullen je volgen. 

Een leider ben je altijd. Op de werkvloer, thuis, bij je familie, in de supermarkt, in de sportschool en bij je vrienden. Het is intrinsiek wie je bent en wilt zijn. 

Het mooie is, echt leiderschap kun je trainen.

Geluk is als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie met elkaar zijn

Mohandas Gandhi

ALIGNMENT

Alignement is als jouw gevoel in het hier & nu gelijk is aan het gevoel dat je wilt bereiken met je doel.

Als voorbeeld, een organisatie wil 'in-control' zijn bij alle snelle veranderingen. Het gevoel wat je hebt als je in-control bent is 'rust en veiligheid'. Jouw taak als leider is om al jouw beslissingen te nemen vanuit een gevoel van rust en veiligheid.
Alleen vanuit dat gevoel, die state-of-mind, heb je de helderheid om de juiste acties te ondernemen die toewerken naar het hogere doel.

&

ENLIGHTENMENT

Enlightenment is vrij zijn van onbewuste negatieve gedachten waardoor je in het hier & nu rust, vreugde en veiligheid ervaart. 

Iedereen kan een moment van enlightenment ervaren. Als je op vakantie totaal ontspannen bent, geniet van het moment en alles ineens lijkt te kloppen.
Wist je dat je kunt leren om dit gevoel op ieder moment te hebben? Ja, juist als er een stressvolle situatie is op je werk! 

ALIGNMENT & ENLIGHTENMENT ARE THE NEXT PHASE OF LEADERSHIP

 

START NU MET JOUW TRAINING

Wat jij vandaag kunt doen om met jouw ontwikkeling als nieuwe generatie leider te beginnen

 1. Download de starterskit (verwacht eind april 2019)
  De starterskit bestaat uit praktische oefeningen die je helpen om jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel scherper te krijgen. Je kunt direct aan de slag met jouw persoonlijke plan van aanpak waarin staat hoe jij jouw doel gaat halen.
  Perfect te gebruiken als input voor een loopbaan gesprek met je leidinggevende!

 2. Laat je inspireren door de blogs
  Hier vindt je allerlei onderwerpen die te maken hebben met de nieuwe generatie leiders. Het geeft je een beeld wat aligned leiderschap inhoudt en je vindt er handige tips.

 3. Volg MARISKA op social media
  Dit is dé manier om inspiratie op te doen en een indruk te krijgen hoe het is om onderdeel te zijn van de nieuwe generatie leidinggevenden. Vooral op Instagram ben ik erg actief met het delen van inzichten & tips én geef ik een inkijk in mijn leven als leidinggevende en ondernemer.

 4. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  Wil je de inspiratie gewoon direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hierin deel ik met regelmaat tips die jou helpen in je ontwikkeling naar nieuwe generatie leider. Scroll direct naar beneden om je in te schrijven!

 5. EDUCATE YOURSELF
  Lees, lees, lees en lees nog meer! Er zijn ontzettend veel goede boeken over alignment, leiderschap, enlightenment en coaching. Op deze pagina met boekentips heb ik ze allemaal voor je op een rij gezet.
  Mijn gratis tip voor jou: koop de luisterversie. Waarom? Dan kun je het integreren in je dagelijkse routine. Luister als je de afwas doet, naar werk reist of sport. DOE HET!

 6. Volg een training van je opleidingsbudget
  Wil je echt serieus aan de slag met jouw ontwikkeling? Afhankelijk van jouw wensen en huidige functie zijn er drie verschillende trainingsopties. Van een 1-daagse training tot het intensieve DRILL-your-mind programma.
  Bekijk welke training het beste bij jou past!

 

 

- ABOUT MARISKA -

Als multi-gepassioneerde ondernemer met een achtergrond in water en ontwerpen doe ik graag dingen goed, én net even iets anders.

Ik help jou graag om de aller-aller beste leider te worden én tegelijkertijd de leukste versie van jezelf!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!