HOE JIJ DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDT

Fit zijn, voor 95% van de tijd leuke dingen doen én een inspiratie zijn voor mensen om je heen?

Zie je mensen die moeiteloos het leven leiden dat jij ook zou willen? Als professioneel jongleur alle ballen hoog houden? En vraag je je jaloers af waarom het hen wel lukt en jou niet?

Wat als het voor jou ook mogelijk is? Wat zou je dan doen?

DE DRIE PEILERS VAN SUCCES

MINDSET

Zo'n 95% van jouw gedachten zijn onbewust. Ze bepalen het overgrote deel van de keuzes die je dagelijks maakt. Jouw huidige gedachten hebben je gebracht tot het punt waar je nu bent. 

Als je een verandering wilt maken, moet je eerst mindset je veranderen...

Zodra je door begint te krijgen wat je onbewust denkt, ontstaat er een domino effect.  Er is dan nog maar één weg: naar de TOP!

VITALITEIT

Een gezond en fit lichaam is een voorwaarde om topprestaties te kunnen leveren. Je kunt nog zo enlightend zijn, als je lichaam ongezond is het nutteloos. Jezelf en anderen leiden is topsport. 

Succesvolle mensen en topleiders weten dat hun persoonlijke vitaliteit de norm zet voor anderen!

Bewegen en gezonde voeding zijn de basis van succes. Zonder kun je ver komen, maar je zult nooit die top bereiken waar jij bij wilt horen.

LEIDERSCHAP

Een leider ben je overal en vooral van je eigen brein. Op de werkvloer, in de keuken, op de sportschool, op straat en in de supermarkt. Met jouw dagelijkse keuzes en gedrag laat jij aan je omgeving zien wat jij normaal vindt. Je zet daarmee altijd een voorbeeld voor anderen.

Inspireer jij anderen of ben je een volger?

Als jij jouw droomcarrière wilt realiseren, dan zul je moeten starten met jezelf bewust te gaan leiden. 

THE KEY TO SUCCES IS YOUR POSITIVE MINDSET

Hoe werkt jouw mind?

Per dag maak je zo'n 35.000 keuzes, waarvan 95% op basis van de programmering in je onderbewuste brein. 

Stap 1 - Gedachte

Iedere keuze begint met een gedachte. En 95% van deze gedachten zijn onbewust. Je hebt ze dus niet door, je 'hoort' ze namelijk niet. 

Stap 2 - emotie

Na de (on)bewuste gedachte worden hormonen afgegeven. Deze zorgen voor een emotie. Bijvoorbeeld angst of blijdschap.

stap 3 - lichamelijke reactie

De emotie veroorzaakt een lichamelijke reactie. Je hart klopt sneller, spieren spannen aan of je voelt bijvoorbeeld een fijn gevoel in je buik.

stap 4 - keuze

Tot slot maak je een keuze, waarvan 95% automatisch. Je doet bijvoorbeeld lelijk tegen je partner of eet een zak chips leeg. Je hebt het door, zou het anders willen, maar hebt er 'geen controle' over. 

JOUW LEVEN NU IS DE OPTELSOMS VAN JOUW (ON)BEWUSTE DAGELIJKSE KEUZES

Mindset als jouw basis voor verandering

Als jij een blijvende verandering wilt maken in je leven dan zul je moeten beginnen bij stap 1: jouw bewuste en onbewuste gedachten. Hoe meer jouw gedachten in lijn zijn met je nieuwe doelen, hoe makkelijker het wordt om in stap 4 een bewuste keuze te maken. 

Werken aan je doelen zorgen je mindset aan te passen is ontzettend moeilijk. Je 'vecht' met 5% van je bewuste brein tegen 95% van je onbewuste brein. 

Geen wonder dat je iedere terugvalt in oude gewoonten waar je zo graag vanaf wilt...

Mindset coaching leert jou om je onbewuste gedachten te herkennen en weer controle te nemen over je emoties, lichaam en dagelijkse keuzes. 

Als jij je goed voelt kun je weer bewust kiezen

Herken je dit? Je hebt een voornemen om iets te veranderen in je leven en begint vol goede moed. Het gaat super totdat er iets gebeurd waardoor je minder lekker in je vel zit. Voor je het weet verval je weer in je oude patroon en geef je op.

Geloof me, je hebt genoeg wilskracht en motivatie!  Je hebt alleen nooit geleerd hoe je controle kunt nemen over je gedachten en emoties. 

Negatieve emoties zijn een indicatie dat je onbewuste brein actief is en voor jou kiest op basis van oude gewoonten. Als jij prioriteit gaat maken van je goed voelen, krijg je de controle terug over je dagelijkse keuzes. 

Wil je nu meer weten en aan de slag om jouw mindset te ontwikkelen?

Scroll dan door naar onder!

Benieuwd welke coachingspakketen jij kunt volgen?

Bekijk direct het aanbod en ontdek wat bij jou past!

Meer inspirerende informatie, tips & tricks over specifieke thema's vindt je bij de blogs

Klik hieronder om alle tips te bekijken!


START NU MET JOUW ONTWIKKELING

 

Jarenlang worstelde ik met mijn perfectionisme, ambities, stressniveau's, gewicht en gezondheid. Tot ik bijna overspannen was... Ik ging mij verdiepen in de werking van het brein en het effect op je lichaam en je keuzes. 

Alle energie die nodig was om tegen mijn brein te vechten, kan ik nu gebruiken om een leven te creëren waar ik ultiem gelukkig van wordt. 

Ik ben fitter, gezonder en ondernemender dan ik ooit had durven dromen. Ik blijf groeien en iedere dag oude patronen ontdekken die me niet meer dienen. 

Geluk en rust vind ik nu veel makkelijker terug en dat fijne vrije gevoel gun ik iedereen!

Mariska

Wat jij vandaag kunt doen om een stap te zetten richting jouw doelen

 1. Start met de online training 'Mindset-the-basics'. 
  In deze online training leer op je op een makkelijke en leuke manier de basistheorie van mindset. De training bestaat uit zeven video's met oefeningen die je waar en wanneer je maar wilt kunt doen. 
  Perfect als eerste stap in jouw ontwikkeling en dé basis voor een mindset coachingstraject!

 2. Laat je inspireren door de blogs
  Hier vindt je allerlei onderwerpen die te maken hebben met mindset, vitaliteit en leiderschap. Het geeft je een beeld wat het begrip mindset inhoudt en je vindt er handige tips.

 3. Volg MARISKA op social media
  Dit is dé manier om inspiratie op te doen en een indruk te krijgen hoe het is om te bouwen aan jouw dromen en doelen met een sterke positieve mindset. Vooral op Instagram ben ik erg actief met het delen van inzichten & tips én geef ik een inkijk in mijn leven als ondernemer, sporter en leider.

 4. Kijk welk coachingspakket past bij jouw persoonlijk situatie
  Wil je echt serieus aan de slag met jouw ontwikkeling? Afhankelijk van jouw wensen en werk zijn er verschillende vormen van mindset coaching die passen bij jouw doelen. Van een losse sessie tot gerichte pakketten op lifestyle, loopbaan, omgaan met stress en leiderschap.
  Bekijk welke pakket het beste bij jou past!

 5. EDUCATE YOURSELF
  Lees, lees, lees en lees nog meer! Er zijn ontzettend veel goede boeken over mindset, (persoonlijk) leiderschap en coaching. Op deze pagina met boekentips heb ik ze allemaal voor je op een rij gezet.
  Mijn gratis tip voor jou: koop de luisterversie. Waarom? Dan kun je het integreren in je dagelijkse routine. Luister als je de afwas doet, naar werk reist of sport. DOE HET!

 6. Plan een vrijblijvend telefoongesprek!
  Benieuwd hoe ik jou kan helpen om een stap te zetten in jouw ontwikkeling? Plan een vrijblijvende kennismaking per telefoon om jouw vraag en persoonlijke situatie te bespreken. Samen kijken we naar jouw doelen en welk coachingspakket daar het beste op aansluit. 
  Zet de eerste stap en vul hieronder het formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

 

 

 

Meer weten? Lees verder over het effect van jouw mindset op je omgeving

YOUR PRESENCE IS IMMENSELY POWERFULL

Wij communiceren via lichaamstaal

Iedereen is in staat om de lichaamstaal van een ander te lezen. In de oertijd was het belangrijk om snel in te schatten of een ander mens een vriend of bedreiging was. Is iemand vriendelijk (lees: vriend)? Dan zijn bijvoorbeeld alle kleine spieren in het gezicht ontspannen, de ogen zacht en de mond gekruld.
Is iemand boos of geïrriteerd (lees: vijand)? Dan zien we gespannen spieren, een strakke mond en harde ogen.
Via lichaamstaal hebben onze hersenen feilloos door, vaak onbewust, wat de intenties en emoties van een ander persoon zijn.

   

 

Uit wetenschappelijke experimenten blijkt dat een positieve emotionele uitstraling van een leider het humeur, de prestatie en de effectiviteit van medewerkers vergroot.

J.E. Bono and R. Ilies, "Charisma, Positive Emotions and Mood Contagion," The Leadership Quarterly 17, no.4 (2006): 317-34

Gedachten  emoties ⇨ lichaam

Onze lichaamstaal wordt bepaald door de emoties die we, bewust of onbewust, voelen. 
Ben je diep van binnen boos of ongeduldig? Ook al spreek je het niet uit, het is altijd te zien aan spanning in je gezicht en lichaam. Gevoelige mensen pikken deze onuitgesproken emoties zelfs direct (on)bewust op.
Jouw emoties zijn een gevolg van de gedachten die je bewust óf onbewust denkt. 

Meer dan 95% van onze gedachten zijn onbewust. Weet jij wat je onbewust over jezelf en anderen denkt? En dus ook uitstraalt naar je omgeving...

WAT JIJ UITSTRAALT NAAR JE OMGEVING ONTVANG JE TERUG

JE UITSTRALING KUN JE NIET FAKEN

Wat jij uitstraalt naar je omgeving wordt bepaald door je emoties en (on)bewuste gedachten. 

Je gedachten en emoties kun je niet faken. Je moet ze écht denken en écht voelen, tot in het diepste van je kern.
Als wat jij (on)bewust denkt en voelt in lijn is met wat je zegt, weten mensen wat ze aan je hebben. Je lichaamstaal klopt, je vibe klopt, je woorden en daden kloppen. Mensen vertrouwen je, voelen zich veilig en zullen je volgen. 

Als jij positieve gedachten hebt pikt je omgeving dit op en zullen zij hier positief op reageren. Dit is hoe werken aan jouw mindset een groot effect kan hebben op jouw omgeving en de kansen die je krijgt. 

Het mooie is je gedachten kun je trainen.

Geluk is als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie met elkaar zijn

Mohandas Gandhi

TAKING CONTROL OF YOUR MIND IS THE NEXT PHASE OF YOUR DEVELOPMENT

Enthousiast? En wil je aan de slag?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om een vrijblijvend telefoongesprek in te plannen!

- ABOUT MARISKA -

Als mindset coach en ervaringsdeskundige biedt ik jou net even die extra's die ik zelf graag had gehad toen ik zelf het proces doorliep waar jij nu inzit. Ik weet hoe jij je voelt en waar ik over praat, ondersteund met 800+ uur aan studie. Gebruikmakend van moderne media en communicatie kanalen ben de cheerleader die altijd bij je is!

Laat mij je helpen om de aller-aller leukste versie van jezelf te worden!

Wil je mij beter leren kennen? Leuk! Volg me gerust op LinkedIn, Instagram of Facebook of neem contact met mij op!

- HOUD MIJ OP DE HOOGTE -

Schrijf mij in voor de inspirerende nieuwsbrief!

WE ARE ALL MEANT TO SHINE

error: Content is protected !!